Centrale verwarming

Van vloerverwarming tot zonneboilers

Duurzame centrale verwarming

Er is geen vorm van centrale verwarming die het team van Loenders bv niet kan installeren. Daarvoor werken we met kwaliteitsmerken als Bosch, Bulex, Vaillant en Remeha. Innovatieve systemen met hernieuwbare energie zoals warmtepompen en zonneboilers, zijn onze stokpaardjes.

Ook met recente ontwikkelingen in vloerverwarming, ventilatie en airco zijn we helemaal mee. Natuurlijk hebben we voor klassieke elektrische verwarming of gas– en mazoutketels net zo goed alle kennis en toebehoren in huis.

Officieel gecertificeerd

Uw verwarming laten onderhouden?

We zijn officieel gecertificeerd om centrale verwarming op gas te plaatsen en onderhouden. Afhankelijk van het type ketel komen we frequenter of minder frequent terug. Zo dient een verwarmingssysteem op stookolie jaarlijks gecontroleerd te worden en een op gas slechts om de twee jaar.

Voor slechts € 100,00

Radiatoren in uitverkoop

Bij Loenders bv organiseren we een grote stockverkoop voor radiatoren. We stellen allerhande radiatoren tentoon in onze winkel, die u al tegen een prijs van slechts € 100,00 kan verkrijgen. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Uw verwarming laten onderhouden of herstellen?

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs!

Loenders bv uit Pelt is al meer dan 35 jaar uw expert in centrale verwarming, sanitair en onderhoud.

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue